Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei | Festivalul National De Magie ASTRALIS
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
3217
post-template-default,single,single-post,postid-3217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Festivalul National De Magie ASTRALIS

afis-2-cluj

Festivalul National De Magie ASTRALIS

afis-2-clujNe bucuram ca am fost invitati sa participam si la acest festival national de magie. In perioade 27-28 iunie ne vedem prin Cluj cu super numere de magie pe care le-am pregatit special pentru acest festival, ne vom vedea atat pe aleile din parcul central Cazino cat si in marea gala  pe scena Teatrului National-Cluj Napoca.
Printre magicienii prezenti se numara: Mihai George, Stefan,Cezar, David Dan, Paul Lungu, Catalin Pintea, Adriani, Verdini.
Clujeni, trebuie sa faceti parte din acest festival plin de magie!

 

 

 

Iata ce ne promit organizatorii:

Timp de 2 zile Clujul devine capitala Magiei ! Incredibile trucuri de iluzionism si un work shop de exceptie vor avrea loc vineri 27 iunie in parcul central – Cazino iar sambata festivalul se va incheia cu un show grandios unde se va decerna pentru prima data la un festival de magie trofeul Gloria Solis ! Un eveniment organizat de Mario Dance Atelier prin programul Gloria Solis – partener Iluzionist-shop.

Puteti urmari si acest spot publicitar!

No Comments

Post A Comment