Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei | Proiect deosebit de magic de 1 Iunie
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
17643
post-template-default,single,single-post,postid-17643,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Proiect deosebit de magic de 1 Iunie

Proiect deosebit de magic de 1 Iunie

Urmărindu-ne activitatea probabil ați aflat deja că Bianca a creat în urmă cu un an Asociația „Simte Magia”, un ONG care are în centrul atenției copiii, iar accentul cade pe dezvoltarea lor personală.
Pe lângă ateliere diverse ce dezvoltă creativitatea, gândirea logică și încrederea în sine, asociația desfășoară un proiect deosebit de mai bine de 5 luni cu secția de oncologie pentru copii din Oradea.

1 iunie este o zi specială pentru toți copiii, dar din păcate acești copii „sărbătoresc” într-un spital așa că Eduard și Bianca, împreună cu voluntarii lor au decis să aducă zâmbete pe fețele acestor copii prin activități dedicate numai lor pe parcursul întregii zile!!

Cuvintele nu își mai au rostul….uite aici rezultatul final:

No Comments

Post A Comment